Toamna este a SuperBloggerilor!

A venit toamna! Acoperă-mi inima cu ceva….ori mai bine, lasă-mă să-ți văd creativitatea!!

Nu știu dacă bunul nostru poet, ar fi fost deacord cu interpretarea de sus a poeziei sale, dar un lucru știu sigur : toamna este aici, iar odata cu ea mult iubita competiție SuperBlog! Cum , nu știi despre ce vorbesc ?! Pai foarte rău!

SuperBlog este cea mai îndragită competiție a blogging-ului românesc, ce-ți pune toate rotițele creierașului în mișcare și te face să-ți depășești limite, ce nici măcar nu știai că există. Cea de-a 25-a ediție de SuperBlog te face să treci de la agonie la extaz, pe parcursul a patru săptămani. Mult iubitul concurs este dotat cu probe care mai de care, premii pe măsură și o gală finală grandioasă, iar ceea ce este și mai cool , e faptul că orice blogger poate să participe. După cum bine știți, ori va-ți dat seama deja , competiția este în întregime dedicată bloggerilor , fie ei mai mari sau mai mici!

Pasionați de scris și de online, oricine este îndemnat să ia parte la SuperBlog și să se autodepășească cu fiecare nouă probă lansată! Fie că-ți plac anumite subiecte , pe care vrei să le dezbați pe propriul tău blog , fie că vrei să te dezvolți, ieșind din zona de confort, competiția asta este ocazia perfectă!

Tocmai din aceste două mari motive, mă încumet și eu să particip! Da, da , ați auzit bine! Confirm sus și tare că mă înscriu! Am mai participat anul trecut, iar experieța a fost una super faină, chit că mă înscrisesem atunci abia pe la jumătatea competiției! Teme dintre cele mai atipice mi-au pus la încercare neuronii, dar cu fiecare articol scris eram mândră de mine însămi. Și e un sentiment aparte atunci când treci la un alt nivel. Nu sunt eu cea mai taletată dintre bloggeri, nici n-am susținut asta, dar îmi place să mă întrec în fel și chip, fie cu mine însămi , fie cu toți ceilalți. Am spirit competitiv , iar asta mă face să fiu prezentă și aici!

Dacă și tu esti blogger cu poftă de scris și aspitații înalte, te invit să te înscrii! Hai să fim adversari, să ne întrecem în mii de rânduri scrise, articole inspiraționale și postări strălucite! De acum, limita este doar cerul!

Nu uita! Mai ai timp până la sfârșitul lunii, urmand ca pe data de 1 octombie să se dea startul! Mai multe detalii găsești aici!

Să avem succes, multă înspirație și spor la scris! Fie ca idei sclipitore să ne invadeze mintea, iar mânuțele să danseze pe tastatură!

Vă pup,

Oana:*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.