LaDepozit: soluția ideală de self storage în orice împrejurare

-Aloo, săru’mâna mamaie, ce mai faci?

-Să trăiești buburuză, uite bine, pe aci’, pe lângă casă …am pus o baclava la cuptor și mai strângeam din lucruri …am vorbit cu zugravii, au zis că luni vin …am toate lucrurile vraiște, deja am umplut șapte cutii cu haine, cărți, bibelouri și mă împiedic de ele ..

-Pai nu ziceai că le duci la garajul lu’ nea’ Costel ? Ce mai faci cu ele în casă?

-Ziceam mamaie , da azi m-a sunat și mi-a zis că el nu mai poate să mă ajute…trebuie să primească materialele de construcții mâine…stii că ți-am zis …și-a început lucrările la casa bătrânească..

-Pai nu vorbise cu matale o treaba…acum te lasă baltă așa?!?! și cu mobila ce faci? plus lucrurile, televizorul, frigiderul ..acu’ l-a găsit construitul și pe nea’ Costel ?!?

-Ce să-i faci mamaie, așa-s oamenii …nici nu știu unde le-oi duce …parcă vad că le scot în grădinița din fața blocului și le las acolo…le învelesc și gata … ce să le fac ?!

-Nu se poate mamaie așa, știi că trec țiganii și mi-e că te lasă fără ele …hai că încerc eu să fac rost de-un spațiu și le ducem acolo dacă e…

-Dacă poți, să știi că mamaia nu refuză! Ce-i drept nu prea am bază, dacă le las în fața blocului…ai auzit că lu’ coana Ioana i-a dispărut antena de pe acoperiș?! ..ieri au venit cei de la Digi să-i monteze alta ..

-Pai vezi mamaie, nu poți să le lași așa …după parcă te aud că-ți lipsește televizorul sau mai știu eu ce…las că îți caut eu un spațiu de depozitare ..trebuie să găsesc ceva, undeva …

-Atunci te las să cauți și mă anunți…că nici altă soluție nu am..

-Da mamaie, hai că sun eu un prieten, poate ne poate ajuta, după te sun înapoi…

-Da buburuză ..pfuuu, hai că am uitat de baclava …mă duc să o scot din cuptor!!

-Bine mamaie, te sun. Săru’ mâna ! Pup!

-Să triești draga lu’mamaia! Te pupă mamaia!

Sursa pozei: AdobeStock

Fix așa a început povestea Marea Depozitare, cu doar trei zile în urmă! După o conversație de nici un sfert de oră la telefon, cu băbuța mea preferată, m-am apucat să caut un spațiu de închiritat prin București. Inițial mi-am întrebat toți prietenii dacă ne pot ajuta cu un garaj sau alt loc de depozitare, dar toți au dat din umeri. Absolut nimeni n-a putut sau n-a vrut să mă ajute, așa că m-am apucat de una singură să căutat o soluție pe internet. Cum bunica are apartamentul aproape de aeroport, fix așa am scris în bara de search pe Google : spații depozitare în zona Otopeni, București… Și Enter!

Tot sărind de la o pagină la alta și cutreierând siteuri cu boxe depozitare în București, am găsit un forum unde un nene lăsase mesajul: Caut să închiriez un garaj pentru mobila de apartament…doresc să-mi renovez garsoniera, dar nu am unde să-mi depozitez mobila. Câteva rânduri mai jos, printre sugestii care mai de care, o altă internaută răspunde : Încearcă LaDepozit….din ce știu ei se ocupă cu închirierea de spații depozitare și au prețuri accesibile 🙂 😉 Bingo! îmi zic. Fix asta căutam și eu !!!

Din ce-am citit pe site-ul lor, LaDepozit este cel mai modern și sigur mod de a-ți închiria spațiu pentru depozitarea diverselor tale bunuri. Practic, ei fac posibil un nou concept în țara noastră: self storage-ul .Fie că este vorba de mobilă, materiale de construcții, arhiva personală, cărți, electrocasnice sau alte acareturi, poți oricând să le depozitezi fără griji în containerele lor, în schimbul unei chirii lunare. Normal că nu am mai stat pe gânduri și i-am telefonat! După o prezentare detaliată a problemei, mi s-a recomandat un container depozitare de 14 mp pentru mobilă și o boxă izolată pentru electrocasnice. Apoi, cu o poză de buletin trimisă prin email, mi s-a realizat contractul și în mai puțin de o oră spațiul promis era gata pregătit pentru mobila bunicii.

Mai greu a fost să-mi conving bunica că nu-i duc lucrurile la groapa de gunoi, ci într-un container de fier, izolat!! A doua zi, bunica a făcut o întreagă scenă, când au venit băieții să ia lucrurile, dar după ce a văzut cât de bine sunt împachetate faimoasele ei scaune cu brocard și fotoliul preferat, s-a lămurit că treaba e pe bune! Desigur că am plătit suplimentar pentru serviciile de manipulare și împachetare, iar de gura bunicii n-am scăpat până nu am dus-o la fața locului să-și vadă containerul, dar în final toată munca a meritat. Pentru liniștea ei sufletească, am acceptat și instalarea unui sistem de supraveghere video, pe care îl pot vizualiza în caz de doamne ferește .

Conform contractului ales, lucrurile bunicii pot sta bine mersi acolo timp de o lună de zile, timp în care zugravii se pot ocupa să-i facă casa bec. Desigur, bunica mă întreabă zilnic dacă am mai fost pe la depozit și cum îi stau scaunele prețioase, dar m-am obișnuit. Oricum, eu una stau fără griji! Cheia este la mine și mă îndoiesc că ar fi careva dispus să dea o spargere, doar pentru două scaune, un fotoliu și un televizor vechi.

Acestea fiind spuse, misiunea Marea Depozitare a fost finalizată cu succes! LaDepozit ne-a fost un real ajutor atât mie cât și bunicii, care până la urmă s-a convins de seriozitatea lor. Acum îi recomandă peste tot și se laudă cu pozele containerului ei de mobilă! Din păcate, boxele LaDepozit sunt diponibile doar în capitală, dar sperăm ca pe parcurs aceștia să se extindă în toate orașele țării.

Tu ai apela la un astfel de serviciu, pentru a-ți păstra lucrurile, în diverse circumstanțe?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2022.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.